5 mars 2011

Battlefield 3 - Snart är det här!

Nästa Battlefieldspel, som svenska DICE släpper kommer inte involvera ännu ett humoristiskt b-äventyr för grabbarna i det dåliga sällskapet, utan kommer kretsa runt det lite mer allvarliga och realistiska med krig idag. Battlefield 3 kommer släppas någon gång under fjärde kvartalet 2011, och vi kommer få spela som sergeant Black, som tillsammans med sin squad har blivit inkallad att hitta ett kompani som har försvunnit i krigets hetta.

För sex år sedan släpptes storsäljaren Battlefield 2, som jag personligen var stormförtjust i, och i år kommer äntligen uppföljaren, som enligt utvecklarna själva är ett rejält steg bort från spin-off-spelen som var Bad Company.

Gameplay-trailern som för ett tag sedan kom ut på internet, ser ut att erbjuda en hel del roligt gameplay och jag längtar redan till hösten.
Vi kommer återkomma efter att ha spelat det framtida demot! (Om det nu kommer ett sådant dvs..)



Besök EAs hemsida för Battlefield 3 för de senaste uppdateringarna om spelet.

2 kommentarer:

  1. Hello my name Andrews Swan and i wonder if you guys have the the full rights of the picture you have on your site?

    SvaraRadera
  2. Do you mean the picture in this post? It's a public wallpaper from EA, which we haven't in any way modified. We have also linked to the page where the picture is available. Should we remove it?

    SvaraRadera

 
Powered by Blogger