24 okt. 2010

Rock Band 3

Rock Band spelen kan vara de allra roligaste party-spelen jag spelat. De funkar lika väl då man sitter helt själv inne på kammaren och inte har något vettigt för sig, som på festen tillsammans med vännerna.
Den 29 oktober i år släpps Rock Band 3, och med det släpps uppdaterade versioner av plastinstrumenten. En ny realistisk gitarr, trummor med bättre pedal, hihat och cymbaler, och en keyboard.


Gitarren, som följer med nya spelet, ska vara en uppdaterad version av den från de föregående spelen och är utrustad med sex stålsträngar.
Istället för fem stora noter på gitarr-halsen, vilket den nuvarande gitarren har, finns nu, hela 102 noter, utfördelat på 6 strängar och 17 band, precis som på en äkta elgitarr. Med dessa kan man spela mer exakta ackord och individuella noter.


Här är en video av USA TODAY, som visar upp den nya gitarren:






Keyboarden spänner ut sina tangenter över endast två oktaver, vilket jag tycker är lite klent, då jag spelar piano/keyboard i verkligheten och känner att ett fullskaligt keyboard känns mer relevant.
Den ska ha en midi-utgång, så att man kan koppla in den i sitt finfina ljudkort och använda den i ett musikprogram, vilket är ett stort plus.


Spelet verkar bra och jag väntar spänt till 29/10!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Powered by Blogger